WE Empower Men

Meet The Real Me - Training Event

Leer hoe je de band verdiept, fysiek contact maakt en je aantrekkingskracht vergroot tijdens de WE Empower Men Training.

Ik voel geen klik.” “Ik ben niet verliefd.” Of: “We passen niet helemaal bij elkaar.”
Misschien krijg jij dit ook regelmatig te horen als je weer een date hebt gehad. Heel frustrerend als je telkens niet verder komt dan één of een paar dates. Het daten gaat je zo steeds meer tegenstaan.  Als jij het bovenstaande herkent dan is dit training event helemaal voor jou!

Voor wie is deze training bedoeld?

Dit training event is bedoeld voor mannen die meer willen leren over het opbouwen van een diepe band, uitlopend in een fijne liefdesrelatie. De meesten van onze deelnemers zijn tussen de 30 en 55 jaar en zijn hoger opgeleid. Het is van belang dat je kritisch naar jezelf durft te kijken en op jezelf kan reflecteren.

Hoe ziet de dag eruit?

We werken in kleine groepen, zodat je voldoende aan bod komt. Je krijgt theorie die meteen toepasbaar is in de praktijk. Daarnaast doen we vooral veel oefeningen met elkaar en stand-in dates. Je kan zelf bepalen wat je wel en niet wilt oefenen; wij zorgen voor voldoende veiligheid en zorgen dat ernaast geleerd ook voldoende gelachen wordt! Bij een normale date krijg je maar één kans; in deze training kun je net zo lang oefenen tot je het helemaal beheerst!

We sluiten de dag af met een drankje en een hapje!

 

Leer in één dag hoe je van een gezellig eerste contact naar diepgaand contact en emotionele en fysieke intimiteit komt. Een belangrijke stap op weg naar een fijne en duurzame relatie!

Wij bieden tijdens ons training event je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan ons half jaar coaching traject! Met een leuke deelname korting!

Kosten masterclass

De masterclasses zijn maandelijks te volgen in verschillende opstellingen en dagen. De kosten hiervoor zijn vanaf €200- (excl. BTW)

 

Join the movement

Meldt je direct aan