Over Ons

Ons streven is om jou totaal te ontzorgen in jouw zoektocht naar liefde en jouw beste match te vinden.

Soraya Klei

Dating Coach

In mijn verleden als alleenstaande moeder van twee, met een zoon die een beperking heeft, weet ik hoe het is om jezelf te verliezen in een relatie. Na de breuk heb ik in levende lijve ervaren hoe het er aan toe gaat met de bekende datingapps en in de datingwereld. Het is een tijdrovende en energievretende klus om steeds weer dezelfde gesprekken aan te moeten gaan om de juiste partner proberen te vinden. Om niet te spreken over de teleurstellingen & afwijzingen die daarbij horen. Het terugvinden van mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen heeft mij gered van Total self destruction. 

Inmiddels geniet ik van mijn eigen succesverhaal in de liefde.
Samen met mijn partner Danny hebben we na het vele sparren, dit concept opgezet. Waarom? Omdat wij mensen elkaar willen laten ontmoeten zoals ze werkelijk zijn. Online is dit lastig.                 

Nu heb ik heel wat opleidingen, diploma’s en certificaten op zak. Allemaal met het doel om jou te coachen in de liefde. Jou dezelfde tools toe te rijken die mij ook hebben geholpen. Ik zal jou ondersteunen in het creëren van je eigen geluk!

Testimonials

Wat zeggen onze klanten

Soraya is een hele fijne Datingcoach die goed kan luisteren, maar je ook snel door heeft en kan wijzen op je eigen valkuilen. Ze denkt met je mee en motiveert je om uit je comfortzone te stappen. Ik heb een 6 maanden traject bij haar doorlopen en heb me echt opgesteld. Ze heeft me echt geholpen, heb nu al een aantal dates gehad waar ik weer blij van werd. Nu weet ik waar ik naar opzoek ben en weet ook wat ik niet meer wil toelaten in relaties. Het is een combinatie van zelfliefde en opzoek gaan naar de liefde van je leven. Soms begrijpen je naasten je situatie niet maar in Soraya vindt je dan de persoon die niet oordeelt en je neemt zoals je bent. Het is een coach maar het voelt bijna als een vriendin die je in vertrouwen neemt. Absoluut een aanrader!
Lianne 30
Jeugdconsulent
Ik ben ongeveer een half jaar met Soraya het coaching traject aan gegaan. Toen ik starte wist ik niet goed waar ik stond en wat ik zocht in een relatie. Ik ben enorm geholpen om zeker te worden in mijzelf en mij bewust te worden van wat ik zoek. Door Soraya ben ik weer in mijn eigen kracht gaan staan en heb ik de rust gevonden om het daten weer aan te durven. Ze heeft mij gecoacht door mijn eerste dates heen en mij meer inzicht in mijzelf gegeven. Voor mij was dit de perfecte reis tot bewustwording van mijzelf en opzoek gaan naar wat ik nodig heb inplaats van wat ik altijd vond. Het resultaat is dat ik nu eindelijk de stabiele relatie heb waar ik zo lang naar verlangde. De fijne laag drempellige gesprekken hebben mij hier enorm bij geholpen. Bedankt voor alle steun, inzichten en adviezen!!
Debby 28
Wijkverpleegkundige & Zelfstandig ondernemer.
Ik heb een traject doorlopen, de rede hiervan? Ik ben het zat om maar te swipen en niet weten wat ik wil. Vertrouwen heb ik ook niet meer in de vrouw door hartzeer in het verleden. Soraya helpt je deze pijn te accepteren en maakt daten weer leuk! Ze helpt je bij overzicht krijgen in je privé leven want “ geen tijd om te daten” gaat er bij haar niet in! Ze geeft je meteen het gevoel dat je kwetsbaar mag zijn. Haar begeleiding tijdens dates zijn goed je kan eindelijk de vragen stellen aan een vrouw en je date direct begrijpen. Als man was dit voor mij wel een stap, maar heb er geen spijt van. Mijn zicht op de vrouw is veranderd en ik heb weer hoop, maar vooral weer zin om te ontmoeten.
Denzel 39
Ondernemer in vastgoed

Plan een gratis intake