Een op een sessies

Meet the real me is een relatiebemiddelingsbureau voor de hoogopgeleide single. Onze focus ligt op de juiste partner vinden voor jou!

De relatiebemiddelingsbureau voor de hoogopgeleide single.

Meet the real me is een relatiebemiddelingsbureau voor de hoogopgeleide single. Onze focus ligt op de culturele diversiteit wat wij zien als de afspiegeling van de maatschappij. Elk individu is uniek door o.a. achtergrond, cultuur, religie, normen en waarden, wij maken impact in jouw liefdes leven. Door een waardevol persoonlijk feedback gesprek maken wij op maat een plan, wij weten als geen ander op u aan te sluiten. 

One- on - one gesprekken

Discretie gegarandeerd

Personal branding

Volledige profielcheck

Veilige en vertrouwde omgeving

Gegarandeerde matches

Ben jij klaar voor jouw succes verhaal?

Meet The Real Me

De 4 fases van het traject

Wij hebben dit traject speciaal ontwikkeld om jou persoonlijk stap voor stap te begeleiden.  Wij nemen gedurende 6 maanden lang uitgebreid de tijd voor jou en  jou alleen.  Na dit traject ben jij klaargestoomd tot een werkelijke master in het daten!

1: Intake, oriëntatiefase & profielcheck.

Doelenstellen en planningsopbouw. Eigenwaarde, self-love, (ziel, ego, lichaam). Aan het begin van het coachtraject luister ik naar jouw verhaal. Wie ben jij? Wat is er aan de hand? Welke aanleiding is er geweest om deze stap te zetten? Wat wil je precies bereiken met dit traject? Veel aandacht is er voor het concreet maken van je doelen en de kijk naar jezelf. (Incl. huiswerk opdrachten)

2: Bewustwording, gedrag en verzorging.

In deze fase gaat het in eerste instantie over bewustwording van de aspecten die te maken hebben met gedrag, overkomen & uiterlijke verzorging. Welke belemmerende overtuigingen en gedachtenpatronen spelen een rol? En welke invloed hebben die op wat je doet? Wij bieden jou groepstraining op locatie met mede geslacht cliënten (lotgenoten) Wij gaan doormiddel van een “wat is jou type “test onderzoeken op wat voor persoon jij valt (Innerlijk & uiterlijk) (inclusief huiswerk opdrachten)

3: Fotoshoot, dates met potentiele matches

In de eindfase krijg om de 2 weken een georganiseerde date, deze date hebben wij matches voor jou gezocht op basis van ons traject. Elke date wordt na besproken met jou en je match! Ook besteden we aandacht aan je personal branding & krijg je een compleet verzorgde fotoshoot. In de laatste 2 weken evalueren we het gehele traject en kijken we vooruit naar de toekomst.

4: Nazorg

Bij het vinden van een match, laten we jou nog niet los. Wij bieden nog drie persoonlijke gesprekken om de bevordering van de relatie te begeleiden.

Kosten

Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Besluit je daarna om je bij ons in te schrijven voor een coaching traject dan rekenen wij €1999- (excl. BTW) voor een half jaar traject.