Blog

Lees onze maandelijkse blog van onze gast schrijvers

Soraya Klei

Dating Coach

Ik ben Soraya Klei oprichtster van Meet the real me. Ik ben 32 jaar,  super ambitieus en ( heel ) grappig al zeg ik het zelf. Mijn ouders zijn onlangs 25 jaar getrouwd en ik heb 5 lieve zussen.  Ik ben opgevoed met het “huisje, boompje beestje” syndroom en mijn hele leven droomde ik daar ook van.  Op mijn 21ste verliet ik het ouderlijk nest opzoek naar mijn eigen “ happily ever after”.

Ik ging samenwonen met mijn vriend die ik vanaf mijn 14e had. Uit deze relatie heb ik 2 prachtige jongens, waarvan de jongste een beperking (syndroom van down) heeft.  Ik merkte snel dat het leven met kinderen effect heeft en de daarbijbehorende wantrouwen, liegen, bedriegen en heel veel pijn kwamen daarin mee. De relatie werd toxic, een werkelijke verstikking. We verschuilden ons achter het excuus dat we bij elkaar bleven voor de kinderen, omdat loslaten zo moeilijk was.De angst om een alleenstaande moeder te worden en de angst van falen verstikten mij, maar besloot op een dag toch de knoop door te hakken.

Na een lange tijd aan mezelf te hebben gewerkt en alle wonden te hebben geheeld besloot ik dat alleen zijn niets voor mij was. Ik besloot dat ik er klaar voor was om weer op het paard te springen… And i did! Ik heb maanden lang Geswiped op de welbekende datingapp. Ik ben op veel leuke, maar ook merkwaardige dates geweest. Voor alle mannen die dit lezen en met mij hebben gedate, bedankt! Ik was ook opgelucht toen ik plotseling,  uit het niets Danny tegen kwam.

Bij Danny voelde ik geen druk, hij was heel duidelijk in zijn liefdestaal.  Hij gaf me aandacht maar op een gezonde en gepaste manier. Ik merkte aan hem dat dit niet alleen ging om seks of het samen alleen leuk hebben. 

Hij wist waar hij naar opzoek was. Het feit dat ik al 2 kinderen had was voor hem ook geen probleem.  Voor mijn zoon met een beperking toonde hij de nodige extra interesse en was benieuwd naar mijn verhaal. Zelf had hij geen kinderen maar wel een kinderwens, bij hem voelde ik me geliefd, gezien maar vooral veilig. 

Inmiddels  zijn we jaren verder verloofd en met 4 kinderen.

Leave a Reply